ZAPEKANÝ KARFIOL

08.07.2016 admin
ZAPEKANÝ KARFIOL
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 0 min.
Čas prípravy: min.
Čas varenia / pečenia: min.

Suroviny

Porcií: 0
  • 1 karfiol
  • 1 vajce
  • 2dl mlieka

Postup

1

Karfiol rozoberiem na ružičky, dôkladne umyjem a varím v osolenej vode takmer až do rozvarenia.

2

3

Preložím ho do ohňuvzdornej misy a poriadne ho vidličkou poroztláčam. Potom zalejem vajcom rozšľahaným v mlieku a dám do rúry zapiecť.

4

5

K tomu podávame varené zemiaky.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama