Postup 
                                                                                                                        
                                1 
                                Najskôr si zo surovín uvaríme hustý puding, klasicky podľa návodu a necháme vychladnúť
                                                                                                                
                             
                                                                                                                            
                                                                                                                            
                                3 
                                Cesto: Oddelíme si žĺtky od bielkov. Zo žĺtkov a cukru ručným šľahačom vyšľaháme penu, do ktorej potom po častiach zašľaháme olej a mlieko.
                                                                                                                
                             
                                                                                                                            
                                                                                                                            
                                5 
                                Potom si zmiešame hladkú múku s kakaom a práškom do pečiva a tiež zašľaháme do cesta. Nakoniec vareškou vmiešame sneh z bielkov.
                                                                                                                
                             
                                                                                                                            
                                                                                                                            
                                7 
                                Cesto nalejeme na masťou vymastený a polohrubou múkou vysypaný vyšší plech.Dáme piecť na 160 ° C asi na 30 minutiek.
                                                                                                                
                             
                                                                                                                            
                                                                                                                            
                                9 
                                STRACCATELOVÝ krém: V mise si ručným šľahačom vyšľaháme tvaroh s kyslýmy smotanami.
                                                                                                                
                             
                                                                                                                            
                                                                                                                            
                                11 
                                Potom do toho po lyžiciach zašľaháme vychladnutý hustý puding (to aby nám krém držal) a najemno nastrúhanú čokoládu na varenie + vanilkový cukor.
                                                                                                                
                             
                                                                                                                            
                                                                                                                            
                                13 
                                Nakoniec si vyšľaháme smotanu (bez stužovača) a zašľaháme ju do krému. Pre nás bol krém sladký akurát, ale kľudne podľa chuti ešte môžete prisladiť.
                                                                                                                
                             
                                                                                                                            
                                                                                                                            
                                15 
                                Keď je cesto upečené a vychladnuté, tak si navrchu nožom naznačíme okraje a potom ešte akoby šachovnicu. To aby sa nám koláč dobre dlabal, Vezmeme lyžicu a stred piškóty vydlabeme,Ale pozor, nie až na dno!!! Vydlabané kúsky schováme bokom do misky.
                                                                                                                
                             
                                                                                                                            
                                                                                                                            
                                17 
                                Banány pozdĺžne rozkrojíme a naukladáme ich na dno koláčika. Na ne potom rozotrieme krém a navrch krému rozdrobíme kúsky vydlabaného cesta. Necháme cez noc stuhnúť v chladničke