Francúzske kuracie prsia

20.09.2014 admin
Francúzske kuracie prsia
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 0 min.
Čas prípravy: min.
Čas varenia / pečenia: min.

Suroviny

Porcií: 4
  • 4 ks Kuracie prsia
  • 5 lyžíc Olivový olej
  • 1 ks Cibuľa
  • 2 strúčky Cesnak
  • 200 g cherry paradajok
  • 150 g mrazeného hrášku
  • 1 kurací bujón
  • bazalka
  • petržlenová vňať
  • Bobkový list
  • mleté čierne korenie

Postup

1

Okorenené a osolené kuracie prsia si zprudka opečieme na rozohriatom olivovom oleji.

2

3

Prsia vyberieme z výpeku a ďalej na ňom orestujeme nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Prihodíme hášok.zalejeme šálkou vody a pridáme bujón.

4

5

Tuto zeleninovú zmes zaypeme 150 g ryže a dusíme 10 minút prikryté.

6

7

K hotovej ryži pridáme paradajky bazalku a nadekorujeme prsia..prizdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama