Kuracie mešce

28.10.2014 admin
Kuracie mešce
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 40 min.
Čas prípravy: 15 min.
Čas varenia / pečenia: 25 min.

Suroviny

Porcií: 4
  • 500 g kuracích pŕs
  • 1 Hermelín
  • 4 sušené paradajky (nakladané v olivovom oleji)
  • grilovacie korenie
  • 4 ovčie nite
  • 1 cibuľa
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 1 dcl oleja

Postup

1

Kracie prsia si nakrájame na rezne.Tie zjemna naklepeme a posypeme grilovacím korením..

2

3

Naplníme 1/4 hermelínu a jedným kúskom sušenej rajčiny do každého rezňa. vyformujeme mešec a ten zabalíme do potravinárskej fólie.Previažeme pevne špagátom.

4

5

Rozvaríme si 2 litre vody ktorú osolíme a mešce v tejto vode povaríme asi 5 minút,aby nám zachovali tvar aký potrebujeme. Kuracie mešce - krok 5

6

7

Medzitým si pripravíme prírodnú šťavu z cibule opraženej na troche oleja zaprášime trochou grilovacieho korenia a potom hladkou múkou..Podlejeme asi 2 dcl vody a necháme rozvariť.

8

9

Mäso potom zbavíme fólie.Z uvarených mešcou šľavu spod fólie nevylievame ale, prilejeme do prírodnej šľavy a spolu ešte šťavu prevaríme.Mešce poukladáme na pekáč a podlejeme šťavou a prikryté v rozohriatej rúre 180 °C dodusíme.

10

11

pred podávaním dozdobíme syrovími niťami a vňaťkou.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama