Vyprážané šampiňóny

16.09.2014 admin
Vyprážané šampiňóny
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 0 min.
Čas prípravy: min.
Čas varenia / pečenia: min.

Suroviny

Porcií: 0
  • 500 g šampiňónov
  • strúhanka
  • 3 vajcia
  • 1 dcl mlieka
  • hladká múka
  • soľ

Postup

1

Očistené šampiňóny si nasolíme, a obalíme v trojobale.Najsôr v hladkej múke, vo vajíčku vyšľahanom v troche mlieka so štipkou soli a nakoniec v strúhanke.aby sa vám šampióny nescvrkli, obalte ich ešte raz vo vajci a v strúhanke.Ja to volám duplovačka.))

2

3

Vyprážame na rozpálenom oleji do zlatista..Najlepšie chutia s uvarenými zemiakmi s maslom a s nasekanou petržlenovou vňaťkou..s tatarskou omáčkou.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama