Paštéta bez mäsa

26.10.2017 mariaduranova@hotmail.sk
Paštéta bez mäsa
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 15 min.
Čas prípravy: 5 min.
Čas varenia / pečenia: 10 min.

Suroviny

Porcií: 10
  • 2 veľké cibule
  • Konzerva šošovice
  • 1/2 údeného tofu
  • 4 kyslé uhorky
  • Lahôdkové droždie
  • Olej
  • Soľ

Postup

1

Na oleji osmažíme cibuľu do hneda, pridáme scedenú šošovicu, tofu, podusíme, zaaypeme lahôdkovým droždím, premiešame a odstavíme. Osolíme podľa chuti. Vymixujeme do hladka, pridáme nastrühanú kyslú uhorku.

2

Ideálne servírujeme na domâcom cibuľovom chlebe.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama