Kulajda po vegánsky

Kulajda po vegánsky
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 35 min.
Čas prípravy: 10 min.
Čas varenia / pečenia: 25 min.

Suroviny

Porcií: 8
  • 300g lesných hríbov/húb
  • 800g zemiakov
  • 250ml sójovej smotany
  • Bobkový list
  • Nové korenie
  • Kôpor

Postup

1

Do osolenej vody dáme variť zemiaky s bobkovým listom a korením. Na panvici speníme cibuľku, 5 min osmahneme hríby, a vysypeme do polievky. Zemiaky popučíme- tým sa polievka krásne zahustí, a vmiešame smotanu. Dosolíme,,hodíme tam nasekaný kôpor a odstavíme.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama