ŽRALOK V "ČERVENOM MORI"

ŽRALOK V "ČERVENOM MORI"
Celkové hodnotenie: 0 z 5 ( pri 0 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Najprv trochu prípravy žraločieho mäsa alebo ako si vlastne vybrať. Žraločie mäso je potreba kúpiť buď úplne čerstvé alebo hlboko zamrazené. Čerstvé zohnať je celkom naročné v našich podmienkach ale hlboko zamrazené sa skutočne dá kúpiť. Pozor ale na to, ako ho rozmrazujte!!! Nedávať rozmrazovať do mikrovlnky, to je moja osobná rada. Nechať ho pekne deň vopred rozmraziť pomaly v chladničke! Mäso musí vyzerať sviežo a byť pekne jemné. Inak by sa vám mohlo stať, že prípravou Vám ztvrdne alebo zhorkne!
Celkový čas: 20 min.
Čas prípravy: 10 min.
Čas varenia / pečenia: 10 min.

Hash tagy:

#crohnclub
Suroviny
Porcií: 0
  • Žraločie steaky (stačí jeden väčší steak z chrba zraloka- ja som mal žraloka modrého)
  • Kečup
  • dve väčšie paradajky
  • Korenie
  • soľ
  • olej
  • 1 väčšiu cibuľu
Postup
1

Žraloka odkostíme, ak je to potrebné a pripravíme si ho na pekné rovnomerné plátky, steaky.ŽRALOK V "ČERVENOM MORI" - krok 1

2

Olúpeme a nakrájame cibuľu.

3

V hlbšej panvici na oleji jemne opražíme cibuľu, pridáme veľa kečupu, trochu vody, korenie podľa chuti, soľ.

4

Krátko povaríme a pridáme na krúžky pokrájané paradajky

5

Nakoniec pridávame steaky.ŽRALOK V "ČERVENOM MORI" - krok 5

6

Optimum ich prípravy je tak 10 minút, ale z vlastnej skúsenosti viem, že mne sa tie steaky rozpadávali uz pri 5 minutách. Čiže tepelne upravovať podľa uváženia a momentálnej "dispozície" žraloka.ŽRALOK V "ČERVENOM MORI" - krok 6

7

Dobrú chuť Vám praje Mišo !!

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..