Vyprážané šampiňóny

Vyprážané šampiňóny
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Celkový čas: 0 min.
Čas prípravy: min.
Čas varenia / pečenia: min.
Suroviny
Porcií: 0
  • 500 g šampiňónov
  • strúhanka
  • 3 vajcia
  • 1 dcl mlieka
  • hladká múka
  • soľ
Postup
1

Očistené šampiňóny si nasolíme, a obalíme v trojobale.Najsôr v hladkej múke, vo vajíčku vyšľahanom v troche mlieka so štipkou soli a nakoniec v strúhanke.aby sa vám šampióny nescvrkli, obalte ich ešte raz vo vajci a v strúhanke.Ja to volám duplovačka.))

2

Vyprážame na rozpálenom oleji do zlatista..Najlepšie chutia s uvarenými zemiakmi s maslom a s nasekanou petržlenovou vňaťkou..s tatarskou omáčkou.

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..