Vaječné fašírky

Vaječné fašírky
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Potrebujete niečo narýchlo uvariť? Mäso je zamrznuté a v chladničke je prázdno ? Vyskúšajte tieto rýchle vaječné karbonátky.
Celkový čas: 35 min.
Čas prípravy: 15 min.
Čas varenia / pečenia: 20 min.
Suroviny
Porcií: 4
  • 6 ks varené vajce
  • 1 zväzok zelená cibuľka
  • 2 lyžice krupice
  • 1 polievková lyžica hladkej múky
  • 1 polievková lyžica kyslej smotany
  • Rastlinný olej na vyprážanie
  • Soľ
  • petržlenová vňať
Postup
1

Vajcia postrúhame na hrubom strúhadle. Pridáme nasekanú cibuľku a petržlenovú vňaťku.

2

Primiešame krupicu a múku. Primiešame smotanu a soľ podľa chuti.

3

Dôkladne premiešame.

4

Z tejto masy formujeme mokrými rulami placky a tie potom vyprážame na horúcom oleji do zlatista z oboch strán.

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..