Syrovo špenátový slimák

Syrovo špenátový slimák
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
slimáčiky sú chuté studene aj teplé
Celkový čas: 0 min.
Čas prípravy: min.
Čas varenia / pečenia: min.
Suroviny
Porcií: 0
  • 400 g lístkové cesto
  • 100 g syru eidam
  • 150 g mrazeného špenátu
  • Polovicu cibule (jemne nasekanej)
  • 1 strúčik cesnaku
  • 2-3 lyžice strúhaného parmezánu
  • 3-4 lyžice strúhanky
  • Soľ
Postup
1

Je to veľmi jednoduché. Predhrejte rúru na 220 ° C. Na troche oleja opražíme pretlačený cesnak. K cesnaku pridáme špenát a varíme na miernom ohni kým sa neodparí prebytočná voda.

2

Túto zmes vymixuje spolu so strúhankou a syrom v mixéri na hladku kašu. Môžete pridať trochu soli.

3

ístkové cesto vyvaľkáme do obdĺžnika. Rovnomerne natrieme plnkou zo špenátu a zrolujeme z oboch strán ku stredu.

4

Obráťte zrolovaným na spodok zatlačte zjemna. Ostrým nožom krájame na plátky asi 1 cm. Obráťte zrolovaným na spodok zatlačte zjemna. Ostrým nožom krájame na plátky asi 1 cm.

5

Ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie ..potrieme vyšľahaným vajíčkom. Pečieme asi 15 minút dozlatista pri 180 °C.

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..