Sójový kebab

Sójový kebab
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 2 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Sójové mäso môže poslúžiť ako hotová delikatesa na rôzne spôsoby, pokiaľ ho viete dobre pripraviť.
Celkový čas: 40 min.
Čas prípravy: 30 min.
Čas varenia / pečenia: 10 min.

Hash tagy:

#kebab #kebabbezmasa #meatfreekebab #sojovykebab #soykebab #vegetarian #vegan #bezmlieka #bezlaktozy #lactosefree
Suroviny
Porcií: 4
  • 1 balenie sójových rezancov
  • 4ks tortilly
  • 1 uhorka
  • Sójový jogurt
  • Korenie na kebab
  • Zelenina podľa chuti, alebo aj nie
Postup
1

Sójové rezance necháme cez noc máčať. Uvaríme ich vo vode so zeleninovým bujónom prípadne sójovou omáčkou minimálne 30 minút, čím však dlhšie, tým bude vláčnejšie a chutnejšie. Zlejeme, vyžmýkame a spravíme "pác" z oleja, horčice (tá je podstatná, aby sa zo sóje vytratila nepríjemná pachuť) a korenia na kebab. S týmto pácom sóju osmahneme do chrumkava na panvici. Tzatzikový dip si pripravíme z uhorky a jogurtu, ochutíme tzatzikovým korením. Plníme do tortíl, zarolujeme a jemeSójový kebab - krok 1

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..