Hlivová sekaná s hrachom

19.11.2017 mariaduranova@hotmail.sk
Hlivová sekaná s hrachom
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 50 min.
Čas prípravy: 20 min.
Čas varenia / pečenia: 30 min.

Suroviny

Porcií: 10
  • 150g hlivy ústricovej
  • 200g uvareného hrachu
  • 150g ovsených vločiek
  • 1 cibuľa
  • Olej
  • 4 struky cesnaku
  • Hubové korenie (mleté sušené huby)
  • Soľ

Postup

1

Ovsené vločky zalejeme horúcou vodou, a necháme stáť. Zatiaľ na cibuli orestujeme hlivu s 1 cesnakom a hubovým korením. Zmes zmiešame s ovsenými vločkami, uvareným hrachom, a vypracujeme hutnú masu, ktorú osolíme, ochutíme podľa chuti, pridáme na kusy nasekaný cesnak.

2

Zmes vtlačíme do formy na srnčí chrbát. Pečieme cca 30 min na 200.

3

Podávame napríklad s prívarkom z fazuľkových luskov.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama