Sójový guláš

Sójový guláš
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 2 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Sójový guláš s tempehom. Neuveríli by ste, že v ňom nie je måso!
Celkový čas: 150 min.
Čas prípravy: 30 min.
Čas varenia / pečenia: 120 min.

Hash tagy:

#gulas #gulasbezmasa #sojovygulas #vegetarian #vegan
Suroviny
Porcií: 15
  • Balenie sójových kociek
  • 1 marinovaný tempeh
  • 1,5kg zemiakov
  • 2 veľké cibule
  • 4 veľké paradajky
  • 4 papriky
  • 1 hlava cesnaku
  • Sladká mletá paprika
  • Gulášové korenie
Postup
1

Sójové mäso si deň vopred uvaríme v bujóne, vyžmýkame a dáme marinovať do nasledovného pácu:olej, sójová omáčka, sladká paprika, cesnak. Na oleji podusíme cibuľu, zasypeme korennami, premiešame a zalejeme vodou. Pridáme pokrájanú papriku, nakrájané olúpané paradajky, opäť zalejeme a necháme variť. Po chvíli pridáme pár nastrúhaných alebo rozmixovaných zemiakov na zahustenie. Necháme 15.min povariť a môžme pridať sójové mäso a na kocky nakrájaný tempeh, pretlačiť cesnak. Necháme variť cca 30 min, pridáme zemiaky, nechame 15 min dojsť. Soľ akorenie si samozrejme každý pridá podľa chuti.

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..