Rizoto

Rizoto
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Stará dobrá klasika..
Celkový čas: 40 min.
Čas prípravy: 10 min.
Čas varenia / pečenia: 30 min.
Suroviny
Porcií: 5
  • 500 g ryže (guľatozrnnej)
  • 200 g mrazenej zeleniny
  • 250 g bravčového mäsa z pliecka
  • 2 dcl oleja
  • červená mletá paprika
  • 1 lyžica paradajkového pretlaku
  • 2 cibule
  • soľ
  • korenie
  • trošku vegety
  • nastrúhaný eidam
Postup
1

Udusíme si ryžu.cibulu si orestujeme na oleji , pridáme bravčové mäso nakrájané na kocky necháme zatiahnuť a potom pridáme jednu lyžicu paradajkového pretlaku a kávovú lyžičku mletej červenej papriky podľa chuti soľ a korenie.Podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka cca 50 minút.

2

Na cibuľke si taktiež orestujeme zeleninu osolíme okoreníme a podlejeme trochou vody a dusíme tiež do mäkka.

3

nakoniec všetko premiešame.K ryži pridáme mäso a zeleninu .miešame kým sa nám všetko neprepojí..Podávame s nastrúhaným tvrdým syrom.

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..