Mäso pod hubami a paradajkami

Mäso pod hubami a paradajkami
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 2 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Celkový čas: 30 min.
Čas prípravy: 10 min.
Čas varenia / pečenia: 20 min.
Suroviny
Porcií: 4
  • 4 plátky bravčového mäsa (karé, stehno, krkovička)
  • 150-200 g húb (šampióny, dubáky)
  • 1 paradajka
  • 200-250 g tvrdého nastrúhaného syra
  • majonéza
  • korenie
  • soľ
Postup
1

nakrájané bravčové rezne naklepeme osolíme a okoreníme a poukladáme na pekáč.

2

Z paradajky odstránime kožu..(zabaríme)nakrájame na plátky a poukladáme na mäso

3

Na paradajky navrstvíme nastrúhaný syr tak 1/4 z celkového množstva. a potom poukladáme huby.Potom zalejeme trochou majonézy a opäť posypeme zvyšným syrom.

4

Vložíme do rúry a pečieme pri 200°C cca 20 minút.-

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..