Kulajda po vegánsky

Kulajda po vegánsky
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Lahodná hríbová polievočka na kyslo s kôprom, bez mlieka a živočíšnych peoduktov.
Celkový čas: 35 min.
Čas prípravy: 10 min.
Čas varenia / pečenia: 25 min.

Hash tagy:

#vegan #lactosefree #bezlaktozy #milkfree #bezmlieka #kulajda #vegankulajda
Suroviny
Porcií: 8
  • 300g lesných hríbov/húb
  • 800g zemiakov
  • 250ml sójovej smotany
  • Bobkový list
  • Nové korenie
  • Kôpor
Postup
1

Do osolenej vody dáme variť zemiaky s bobkovým listom a korením. Na panvici speníme cibuľku, 5 min osmahneme hríby, a vysypeme do polievky. Zemiaky popučíme- tým sa polievka krásne zahustí, a vmiešame smotanu. Dosolíme,,hodíme tam nasekaný kôpor a odstavíme.

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..