Karpatka

Karpatka
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Celkový čas: 0 min.
Čas prípravy: min.
Čas varenia / pečenia: min.
Suroviny
Porcií: 0
  • Odpaľované cesto:
  • 1,5 šálky vody
  • 1,5 šálky múky
  • 3/4 kocky margarínu (masla)
  • 9 vajec
  • Krém:
  • 250 g masla
  • 250 gramov kryštálového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 šálka mlieka
  • 1 vanilkový puding
Postup
1

Vodu s margarínom dáme variť.Po rozvarení pridáme múku a metličkou dôkladne miešame.Keď sa nám cesto začne odliepať od stien hrnca odstavíme, a necháme trochu vychladnúť.

2

Po vychladnutí prihadzujeme po jednom vajcia , a za každým vajcom dôkladne premiešame.. Cesto potom rozotrieme na dva plechy a pečieme každú vrstvu v rúre asi 30 minút pri teplote 220 stupňov.

3

Krém: Uvaríme puding. Vymiešame si maslo s cukrom, vanilkovým cukrom, pridajte vychladnutý puding.

4

Krém natrite na jeden plát a prikryte druhým plátom.

5

Zákusok posypeme práškovým cukrom.

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..