Hlivová sekaná s hrachom

Hlivová sekaná s hrachom
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 2 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Super chutná hlivová sekaná, zvonku chrumkavá, vnútri vláčna.
Celkový čas: 50 min.
Čas prípravy: 20 min.
Čas varenia / pečenia: 30 min.

Hash tagy:

#bezmasa #meatfree #bezvajec #eggfree #bezlaktozy #lactosefree #vegetarian #vegan
Suroviny
Porcií: 10
  • 150g hlivy ústricovej
  • 200g uvareného hrachu
  • 150g ovsených vločiek
  • 1 cibuľa
  • Olej
  • 4 struky cesnaku
  • Hubové korenie (mleté sušené huby)
  • Soľ
Postup
1

Ovsené vločky zalejeme horúcou vodou, a necháme stáť. Zatiaľ na cibuli orestujeme hlivu s 1 cesnakom a hubovým korením. Zmes zmiešame s ovsenými vločkami, uvareným hrachom, a vypracujeme hutnú masu, ktorú osolíme, ochutíme podľa chuti, pridáme na kusy nasekaný cesnak. Zmes vtlačíme do formy na srnčí chrbát. Pečieme cca 30 min na 200. Podávame napríklad s prívarkom z fazuľkových luskov.

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..