Bravčové pliecko na cesnaku

Bravčové pliecko na cesnaku
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Inšpirovala ma cigánska pečienka na Žilinských vianočných trhoch. Nehovorím že je to to isté, ale bravčové mäso a cesnak mi robí naozaj dobre..
Celkový čas: 40 min.
Čas prípravy: 10 min.
Čas varenia / pečenia: 30 min.
Suroviny
Porcií: 3
  • 0,5 kg bravčové plece
  • 2 cibule
  • 5-6 strúčikov cesnaku
  • sójová omáčka
  • soľ
  • trošku masla
  • trošku oleja
  • voda
  • trošku polohrubej múky
  • Príloha:
  • ryža
Postup
1

Najprv si na panvicu dáme trošku oleja a masla, pekne rozpáliť.

2

Potom na ňu dáme osmahnúť na količka nakrájanú cibuľku, pekne do zlatista. Cibuľka nám pustí šťavu. Pekne scedíme osmaženú cibuľku - budeme podávať ako prílohu.Bravčové pliecko na cesnaku - krok 2

3

Do výpeku dáme na kocky nakrájané mäsko, polejeme sójovou omáčkou, prepasujeme cesnak, osolíme a trošku osmahneme.

4

Pridáme trošku vody, trošku múky, zakryjeme a dusíme do mäkučka. Výpek nesmie byť moc riedky, viac hustejší.

5

Podávame s ryžou a samozrejme osmahnutou cibuľkou. DObrú chuť ;-)

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..