HUBOVE RIZOTO

HUBOVE RIZOTO
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 2 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Celkový čas: 35 min.
Čas prípravy: 15 min.
Čas varenia / pečenia: 20 min.
Suroviny
Porcií: 4
  • za hrst susenych hribov
  • 0,5 kg ryze
  • 1 cibula
  • 1 strucik cesnaku
  • olej olivovy
  • korenie cierne
  • rasca
  • sol
  • 1dl biele vino
  • trosku cherry rajcat
  • petrzlenova vnat
  • voda (alebo vyvar)
Postup
1

susene hriby namocim na par minut do vody a dam bokom zatial si urobim ryzu- preplachnem v horucej vode,osusim a na oleji oprazim,na pol kg ryze dam 0,7 dl horucej vody,osolim a dam to do truby na tolko,kolko pise na obale na 200 stupnov. Zatial si na malilinke kococky nakrajam cibulu a cesnak a oprazim na olivovom oleji,poprazim a pridam scedene huby,korenie a rascu,osolim, ked su pekne oprazene,podlejem bielym vinom,alebo vyvarom,necham odparit,pridam znova vyvar a par cherry rajcin,nakrajanu petrzlenovu vnatku a dusim chvilku ono sa to same zahusti- nakoniec este pridam trosku vnatky. Ked sa ryza udusi-zmiesam dokopy a podavam

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..