ZAPEKANÉ MÄSKO SO ŠPARGĽOU

ZAPEKANÉ MÄSKO SO ŠPARGĽOU
Celkové hodnotenie: 0 z 5 ( pri 0 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Celkový čas: 0 min.
Čas prípravy: min.
Čas varenia / pečenia: min.

Hash tagy:

#crohnclub
Suroviny
Porcií: 0
  • Kuracie mäsko (kuracie prsia, zajačik, bravčové karé)
  • soľ
  • biele korenie
  • olivový olej
  • maslo
  • špargla
  • tvrdý syr
  • Zemiaková kaša:
  • maslo
  • zemiaky
  • mlieko
Postup
1

Mäsko naporcujeme na "rezne", naklepeme, osolíme, jemne postrašíme bielym korením, zatiahneme na panvici na olivovom oleji a dáme do maslom vytretej jánskej misy.

2

Na to poukladáme poctivú vrstu predvarenej špargle. Na špargľu potom nastrúhame syr (neudenú tehlu), prikryjeme a dáme zapiecť kým sa syr nerozpustí.. podávame so zemiakovou kašou.

3

Pár tipov: Končeky špargle (cca 2 cm) odrežeme, sú odporne horké, hlavičky necháme, sú najchutnejšie; varíme vo vode s trochou soli a citrónovej šťavy. Špargľu dávame až do vriacej vody, nech vôňa zostane v špargli. Mäsko treba vedľa seba natlačiť, nech nam nesteká syr.

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..