Slovensky bryndzovy kolac

Slovensky bryndzovy kolac
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Tento recept je velmi jednoduchy a vysledok je fantasticky!
Celkový čas: 40 min.
Čas prípravy: 10 min.
Čas varenia / pečenia: 30 min.
Suroviny
Porcií: 0
  • 250 g bryndza
  • 1 ks lístkové cesto
  • 200 g oravská slanina
  • 4 ks vajce
  • 1 ks kyslá smotana
  • pažitka
  • bylinková soľ
  • korenie
Postup
1

Vajcia, bryndzu a kyslú smotanu premiešame a ochutíme soľou a korením.

2

Lístkové cesto rozvaľkáme do kruhu a vložíme do formy. (Dostat kupit uz aj rozvalkane cesto v tvare kruhu!)

3

Na cesto vylejeme bryndzovú zmes, posypeme slaninou narezanou na kocky a pažítkou.

4

Pečieme asi 30 minút pri 200°C.Slovensky bryndzovy kolac - krok 4

5

Podavam so salatom.

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..