Slovensky bryndzovy kolac

07.01.2015 samuhelka@gmail.com
Slovensky bryndzovy kolac
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 40 min.
Čas prípravy: 10 min.
Čas varenia / pečenia: 30 min.

Suroviny

Porcií: 0
  • 250 g bryndza
  • 1 ks lístkové cesto
  • 200 g oravská slanina
  • 4 ks vajce
  • 1 ks kyslá smotana
  • pažitka
  • bylinková soľ
  • korenie

Postup

1

Vajcia, bryndzu a kyslú smotanu premiešame a ochutíme soľou a korením.

2

3

Lístkové cesto rozvaľkáme do kruhu a vložíme do formy.

4

(Dostat kupit uz aj rozvalkane cesto v tvare kruhu!) Slovensky bryndzovy kolac - krok 4

5

6

Na cesto vylejeme bryndzovú zmes, posypeme slaninou narezanou na kocky a pažítkou.

7

8

Pečieme asi 30 minút pri 200°C.

9

10

Podavam so salatom.

Recepty kuchára samuhelka@gmail.com

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama