1
Zo všetkých surovín na cesto si vypracujeme na doske bochník, ktorý rozdelíme na dve polovice. Obe cesta rozvaľkáme na obdĺžníky a upečieme na papieri na pečenie. Prvé cesto samé a druhé aj s orechovou kašou.
Pečieme asi 15 minút na 170´C.
2
Orechovú kašu si pripravíme tak, že na panvici necháme rozpustiť orechy, cukor, med a maslo a ešte horúce nalejeme na surový druhý plát cesta.
Krém: maslo vymiešame s vanilkovým cukrom. Z mlieka, múky, solamylu a cukru uvaríme hustú kašu, ktorú, keď vychladne primiešame k maslu a vanilkovému cukru.
3
Prvý plát pokvapkáme najskôr rumom, potom ho natrieme krémom a nakoniec prikryjeme plátom s orechami
4
Necháme postáť na chladnom mieste aspoň jeden deň a môžeme podávať :)