Kinder Delicee

Kinder Delicee
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Celkový čas: 17 min.
Čas prípravy: 5 min.
Čas varenia / pečenia: 12 min.
Suroviny
Porcií: 15
  • 6 vajec
  • 180 g práškového cukru
  • 45 g múky hladkej
  • 45 g kakaa
  • krém:
  • 240 g mascarpone
  • 90 g salka
  • poleva:
  • 150 g horkej čokolády
  • cera
Postup
1

Rozohrejeme si trúbu na 210 °C.

2

3 celé vajcia a 3 žĺtka vymiešame so 150 g cukru do bielej peny.Masa by sa mala zväčšiť dvojnásobne.

3

primiešajte preosiatu múku a kakao.

4

teraz si vymiešajte bielka so zostávajúcim cukrom taktiež do hustého snehu.Ten primiešame k cestu zľahka vareškou.

5

cesto vylejeme na plech vyložený papierom a pečieme cca 10 - 12 minút.

6

Upečený plát zbavíme papiera a necháme vychladnúť.

7

Kým nám piškóta chladne pripravíme si krém.vymiešame mascarpone so salkom ,pripravený krém natrieme na piškótu ktorú si rozrežeme na dve rovnaké časti.

8

vrch polejeme čokoládovou polevou.

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..