Kastrólová roštenka

Kastrólová roštenka
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Celkový čas: 100 min.
Čas prípravy: 10 min.
Čas varenia / pečenia: 90 min.
Suroviny
Porcií: 5
  • 500 g hovädzej roštenky
  • 3 cibule
  • 2 lyžice rajčinového pretlaku
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • soľ
  • korenie
  • 2 lyžice hladkej múky
  • 2 dcl oleja
  • 2 kg zemiakov
  • majoránka
Postup
1

Hovädzie mäsko si nakrájame na rezne.Naklepeme osolíme a okoreníme.Rozpálime olej v kastróliku a roštenku z oboch strán opečieme zprudka nech sa nám zatiahne.

2

uložíme do pekáčika.Do výpeku dáme na jemno nakrájanú cibuľu a orestujeme pridáme pretlak a mletú papriku a nakoniec hladkú múku a spolu prepražíme.potom podlejeme vodou.Necháme rozvariť a dochutíme soľou a korením, poprípade trochou vegety.pripravenou šťavou podlejeme roštenky prikryjeme a dáme dusiť do vyhriatej rúry.

3

Dusíme cca 1,5 hodiny do mäkka.medzitým si uvaríme zemiaky v osolenej vode a scedíme.Tie potom dochucujeme šťavou z roštenky v ktorej sa dusila a pridáme na prevoňanie majoránkou.

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..