Kastrólová roštenka

14.10.2014 admin
Kastrólová roštenka
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 100 min.
Čas prípravy: 10 min.
Čas varenia / pečenia: 90 min.

Suroviny

Porcií: 5
  • 500 g hovädzej roštenky
  • 3 cibule
  • 2 lyžice rajčinového pretlaku
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • soľ
  • korenie
  • 2 lyžice hladkej múky
  • 2 dcl oleja
  • 2 kg zemiakov
  • majoránka

Postup

1

Hovädzie mäsko si nakrájame na rezne.Naklepeme osolíme a okoreníme.Rozpálime olej v kastróliku a roštenku z oboch strán opečieme zprudka nech sa nám zatiahne.

2

3

uložíme do pekáčika.Do výpeku dáme na jemno nakrájanú cibuľu a orestujeme pridáme pretlak a mletú papriku a nakoniec hladkú múku a spolu prepražíme.potom podlejeme vodou.Necháme rozvariť a dochutíme soľou a korením, poprípade trochou vegety.pripravenou šťavou podlejeme roštenky prikryjeme a dáme dusiť do vyhriatej rúry.

4

5

Dusíme cca 1,5 hodiny do mäkka.medzitým si uvaríme zemiaky v osolenej vode a scedíme.Tie potom dochucujeme šťavou z roštenky v ktorej sa dusila a pridáme na prevoňanie majoránkou.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama