Francúzske kuracie prsia

Francúzske kuracie prsia
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
Celkový čas: 0 min.
Čas prípravy: min.
Čas varenia / pečenia: min.
Suroviny
Porcií: 4
  • 4 ks Kuracie prsia
  • 5 lyžíc Olivový olej
  • 1 ks Cibuľa
  • 2 strúčky Cesnak
  • 200 g cherry paradajok
  • 150 g mrazeného hrášku
  • 1 kurací bujón
  • bazalka
  • petržlenová vňať
  • Bobkový list
  • mleté čierne korenie
Postup
1

Okorenené a osolené kuracie prsia si zprudka opečieme na rozohriatom olivovom oleji.

2

Prsia vyberieme z výpeku a ďalej na ňom orestujeme nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Prihodíme hášok.zalejeme šálkou vody a pridáme bujón.

3

Tuto zeleninovú zmes zaypeme 150 g ryže a dusíme 10 minút prikryté.

4

K hotovej ryži pridáme paradajky bazalku a nadekorujeme prsia..prizdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..