Bravčový vrkoč

Bravčový vrkoč
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Vaše hodnotenie:..prihláste sa..
tak a je tu niečo pre tých ktorý chcú zmeniť všedný “šniceľ” za niečo nové
Celkový čas: 0 min.
Čas prípravy: min.
Čas varenia / pečenia: min.
Suroviny
Porcií: 0
  • 500 g bravčového karé
  • 1 ks cibuľe
  • šťava z polovice citróna
  • soľ
  • korenie
  • 50 g hladkej múky
  • 50 g oleja
  • horčica
Postup
1

Bravčové karé si nakrájame na rezne a zľahka vyklepemeBravčový vrkoč - krok 1

2

Osolíme a okoreníme..Mäso si rozrežeme na tri tenké prúžky nie však až dokonca..viď obrázokBravčový vrkoč - krok 2

3

Spletieme do vrkoča a spojíme špáradlom.Bravčový vrkoč - krok 3

4

pripravíme si marinádu z horčice ,citrónovej šťavy,a cibule nakrájanej na prúžky.Do nej dáme vrkoče a necháme marinovať aspoň 30-40 min.

5

potom si vrkoče obalíme v hladkej múke a opekáme na rozpálenom oleji..Marinádu použijeme do výpeku.

6

podávame s varenými zemiakmi a so zeleninou podľa chuti..)) Brú chuť!

Fotogaléria:

Fotografie môžu pridávať len prihlásení užívatelia. Prihláste sa..